منتدى رابطه جامعه المنصوره
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى رابطه جامعه المنصوره



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 البيتي فورررررررررررر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
lost in your world
نائب المدير العام
lost in your world


عدد الرسائل : 482
العمر : 32
العمل/الترفيه : وانتو مالكو
المزاج : مش ليكو دعوه
المهنه : البيتي فورررررررررررر Studen10
تاريخ التسجيل : 11/08/2008

البيتي فورررررررررررر Empty
مُساهمةموضوع: البيتي فورررررررررررر   البيتي فورررررررررررر Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 30, 2008 12:34 pm

البيتي فور
مقاديره:

4 كوب دقيق
2 بيضة
2 كوب سمن او 2 ونص زبد
واحد كوب سكر ناعم
فانيلا
معلقة صغيرة باكنج باودر

طبعا للتزين حاجات كتير جدا: شوكولا فارميسيل ...مربى مشمش او مرملاد مشمش_ لوز محمص ومجروش

شوكولا سايله ...جوز هند وممكن حلوى ايسنج (سكر مخصوص لعمل الايسنج )

الطريقة:

اولا اخفقى السمن جيد جدا حتى تتغير لونها للون الابيض ثم ضيفى السكر واعيدى الخفق جيدا الى ان يتحول الخليط لكريم ابيض ....ودى اهم مرحلة فى عمل عجينة البتى فور...

ابدئى فى اضافة الدقيق المخلوط بالباكنج بادور وابدئى فى التقليب لحد ما تجدى عجينة ملساء جدا

اخفقى البيض مع الفانيلا جيدا وضيفيه وقلبى بمعلقه خشب ثم ابدئى تشكيله على حسب رغبتك
البيتي فورررررررررررر %7Bjcvvka50uti6q94th5cpgplcjgfv12%7D_foto%202%20requinte
فى ماكينة خاصة للتشكيل ...على اشكال جميلة جدا

ضعيه فى فرن حار وسريع ...

فى حالة رغبتك فى البتى فور الشوكولا شيلى من المقدار نص كوب دقيق وضيفى نص كوب شوكولا او كاكاو خام.....

او يمكنك اخذ جزء من العجينة بعد انتهائها وخلطها بكاكاو فاخر او شوكولا (انا باستخدم نوع اسمه هيرتشيز)

التزين مهم جدا فى تنويع البتى فور

البيتي فورررررررررررر 319733010678092268
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البيتي فورررررررررررر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى رابطه جامعه المنصوره :: منتدى حــــــ ادم و ـــــــواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: